Najbolje je, da ga preizkusite sami

30-dnevno preizkusno obdobje

Da bo učinek naprave bolj viden, morate odstraniti kakršno koli “trdo apno” s svojih prezračevalnikov, tuš-glave itd. Vloge se bodo kopičile v naslednjih 30 dneh, vendar jih je treba enostavno odstraniti. Preizkusite 30 dni brezplačno *

1. Preizkus lončnice in kotlička

Emajlirano ponev (če je mogoče ne iz nerjavečega jekla, saj so pore preveč gladke) napolnite s približno 1,5 litra vode in vsebino zavrite na štedilniku. (Ampak ne dovolite, da gori!) Ostanki vodnega kamna, ki so postali vidni, morajo biti v obliki praška in jih je zato enostavno odstraniti. (Brez detergenta, samo z vodo in gospodinjsko gobico.)

2. Test kože in las

Kožno občutljivi ljudje po tuširanju ali kopanju pogosto občutijo srbenje, pordelost ali napetost kože. Zmanjšana površinska napetost vode lahko olajša ali celo prepreči takšne težave. Poskrbite za lase po tuširanju ali kopanju. Če se količina šampona znatno zmanjša, se bo počutil občutno mehkejši.

3. Test kopalnice

Nekaj prej očiščenih ploščic ali stene tuša poškropite s tušem večkrat na dan. Nato pustite, da se voda izsuši. Tudi po več kot tednu dni lahko ostanke vodnega kamna enostavno odstranite z vlažno krpo in nekaj kapljicami nevtralnega čistilnega sredstva.

4. Preskus pralnega in pomivalnega stroja

Zaradi nižje površinske napetosti v vodi se lahko dozirane količine pralnega praška ali detergenta za pomivanje posode znatno zmanjšajo (približno 30 – 50%, odvisno od trdote vaše vode). Perilo in posoda so še vedno tako čisti, kot ste bili vajeni. Vendar se mora vaše perilo po večkratnem pranju počutiti občutno mehkejše. Kemična sredstva za zaščito grelnih elementov pred kalcifikacijo so popolnoma nepotrebna.

5. Čistilna in čistilna sredstva

Nova “apnena struktura” pomeni, da boste v prihodnosti lahko brez ostrih, agresivnih čistil. V prihodnosti bodo za temeljito čiščenje zadoščali voda in poceni nevtralni detergenti (brez kislin, koncentratov).