Vzdrževanje sistema Aquavital: preprosti koraki za povečanje učinkovitosti

Aquavital je inovativna naprava, ki izboljšuje kakovost vode in preprečuje nastanek vodnega kamna. Čeprav je zasnovan tako, da deluje z minimalnim vzdrževanjem, lahko upoštevate nekaj preprostih korakov, da zagotovite najboljše delovanje enote. V tem prispevku bomo podrobno razložili te korake.

Potreba po vzdrževanju:

Aquavital z močnimi magnetnimi polji spremeni strukturo molekul kalcijevega hidrogenkarbonata v vodi in tako prepreči nastanek vodnega kamna. Med tem postopkom lahko magnetna polja privlačijo magnetne delce v vodi, na primer železove delce. Sčasoma lahko ti delci tvorijo tako imenovano Farradayevo kletko, ki ščiti magnetno polje in zmanjšuje učinkovitost sistema Aquavital.

Naše priporočilo za vzdrževanje:

Da bi to preprečili, priporočamo, da Aquavital dvakrat na leto za 24 ur odstranite iz cevi. To omogoča, da se magnetni delci premaknejo in odstranijo iz enote. Po tem 24-urnem premoru lahko Aquavital ponovno namestite na cev.

Če to vzdrževanje izvajate redno, bodo magnetni delci tako majhni, da ne bodo imeli nobenih negativnih učinkov, na primer zamašili perlatorjev ali drugih vodnih armatur.

Zaključek:

Vzdrževanje Aquavital je preprost, a pomemben korak za zagotavljanje učinkovitosti in dolge življenjske dobe naprave. Z rednim odstranjevanjem enote iz cevi lahko zagotovite učinkovito delovanje magnetnih polj, voda pa ostane brez vodnega kamna. Ne pozabite, da je najboljše redno vzdrževanje. Tako boste lahko prepričani, da boste od svoje naprave Aquavital dobili najboljše.